Verzilverde en glazen golfprijzen

Verzilverde en glazen golfprijzen zijn geliefde prijzen om te winnen. Bij ons ben u aan het juiste adres voor verzilverde en glazen golfprijzen. Verzilverde golfprijzen hebben wij in de verzilverde bekertjes, verzilverde schaaltjes, verzilverde bokalen, verzilverde kandelaars en verzilverde borden. Glazen golfprijzen hebben wij ook in het assortiment. Bij de glazen golfprijzen moet u denken aan glazen bloemvazen, glazen borden, glazen kandelaars, glazen champagnekoelers en glazen schalen. Omdat wij voor elk wat wils in het assortiment hebben, kunt u bij ons terecht voor verzilverde en glazen golfprijzen. Verzilverde en glazen golfprijzen hebben wij in diverse prijsklassen. Onze collectie verzilverde en glazen golfprijzen wisselt regelmatig. Zo kunnen wij u steeds een nieuw aanbod in verzilverde en glazen golfprijzen aanbieden. Verzilverde en glazen golfprijzen worden uitgereikt aan de winnaar van de golfwedstrijd. Per wedstrijd wordt bekeken of een verzilverde golfprijs of een glazen golfprijs wordt uitgereikt. Clubs komen bij Matchplay Shop omdat ons assortiment verzilverde en glazen golfprijzen zeer divers is. Na een bezoek aan de showroom is een keus voor verzilverde of glazen golfprijzen gelukt. Als wij de verzilverde of glazen golfprijzen niet in ons assortiment hebben, nemen wij zeker de moeite om te onderzoeken of wij de gewenste verzilverde of glazen sportprijzen via een andere leverancier wel kunnen leveren. Tijdens diverse beursbezoeken in binnen en buitenland zoeken wij steeds naar nieuwe verzilverde en glazen golfprijzen. Wij breiden ons assortiment in verzilverde en glazen golfprijzen zo veel mogelijk uit, voegen nieuwe verzilverde en glazen golfprijzen aan het assortiment toe, zodat er ruime keuze mogelijk is. Het graveren van verzilverde en glazen golfprijzen kunnen wij ook verzorgen. Doordat wij een eigen graveerstudio hebben, kunnen de verzilverde en glazen sportprijzen op korte termijn van de gewenste gravure worden voorzien. Denk bij gravure aan de naam van de wedstrijd, de winnaar van de wedstrijd en het logo van de club. (305 woorden)

Golfbeelden en sculpturen

Golfbeelden en sculpturen hebben wij in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Golfer of Golfster van het jaar geworden? Dan zijn golfbeelden of sculpturen erg leuk om te winnen. De golfbeelden en sculpturen staan veelal op een marmeren voetje, welke wij voorzien van een graveerplaatje met tekst, zodat de golfbeelden of sculpturen nog persoonlijker worden. De golfbeelden en sculpturen hebben wij in diverse uitvoeringen, waarop de golfer of golfster in verschillende posities staat. De golfbeelden en sculpturen zijn verkrijgbaar ik verschillende matrialen en prijsklassen. Golfbeelden en sculpturen staan leuk als decoratie in de woonkamer, maar wat wij ook vaak horen is dat de golfbeelden en sculpturen ook vaak op het bureau op de werkplek worden geplaatst. Golfbeelden zijn verkrijgbaar in de positie van een putter, maar ook in de positie swing. Ook hebben wij golfbeelden voor de wat minder goede spelers, bijvoorbeeld een golfbeeld van een speler met een gebroken clubje. Sculpturen zijn ook veelvuldig verkrijgbaar. Praktisch elk sculptuur kunnen wij leveren. Hoe leuk is het om meerdere jaren op rij golfbeelden te winnen met elk jaar een andere positie van de speler. Zo kun je een hele verzameling golfbeelden bij elkaar sparen, natuurlijk moet je dan wel de wedstrijd winnen. Golfbeelden en sculpturen importeren wij veelal uit het buitenland. Dit doen wij juist omdat wij exclusief willen zijn en blijven in de levering en collectie van de golfbeelden en sculpturen. Onze golfbeelden en sculpturen vind je niet snel bij een andere leverancier. Golfbeelden en sculpturen zijn terugkerende golfprijzen die clubs jaarlijks bij ons blijven bestellen. Juist omdat wij exclusieve golfbeelden en sculpturen in ons assortiment hebben en deze in Nederland bijna niet verkrijgbaar zijn. Het assortiment golfbeelden en sculpturen breiden wij uit wanneer dat mogelijk is. Als wij op een beurs in binnen of buiteland zijn, proberen we steeds nieuwe golfbeelden en sculpturen te bemachtigen. (305 woorden)

Golfsport

Golfsport is een prachtige sport om te beoefenen. Vaak zeggen mensen, eenmaal begonnen met de golfsport, wil je niet meer anders. De golfsport is voor alle leeftijden te beoefenen, van jong tot oud, dat maakt de golfsport juist zo leuk. Zo kunnen meerdere generaties gezamenlijk de golfsport beoefenen. Ben je goed in het beoefenen van de slagen, dan kun je leuke prijzen winnen in de golfsport. Deze prijzen kunnen wij leveren en voorzien van een inscriptie welke specifiek op de golfsport in toegespitst. In de golfsport zijn diverse competities mogelijk. Je speelt dan samen met een team meerdere wedstrijden met een uiteindelijke winnaar tot gevolg. Overkoepelende organisatie voor de golfsport is de Nederlandse Golf Federatie. Deze organiseert de competities en diverse wedstrijden op wedstrijd niveau. Ook de Nederlandse Golf Federatie besteld de golfprijzen bij Matchplay Shop. Voor het beoefenen van de golfsport heb je diverse attributen nodig, welke bij diverse winkels verkrijgbaar zijn. De uiteindelijke prijzen die je kunt winnen in de golfsport, worden veelal besteld bij Matchplay Shop. Wij hebben verschillende verzilverde en glazen golfprijzen, welke indien gewenst voorzien kunnen worden van een gravure. Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar voor de golfsport, denk hierbij aan sleutelhangers, slagentellers, headcovers enz. Golfsport is geschikt voor alle leeftijden. Mensen die actief zijn in de golfsport hebben vaak een groot gevoel voor de bal. Vaak zie je dat bijvoorbeeld oud-voetballers en tennissers de golfsport ook beoefenen. Dit kan tijdens of na hun carrière zijn. De golfsport kun je op elk moment van de dag beoefenen, dit omdat je het ook individueel kunt beoefenen. Ben je een dagje vrij, dan is dat bij uitstek het moment om de golfsport te gaan beoefenen. De golfsport wordt beoefend op diverse banen door heel het land. Per baan kan het aantal holes schelen. In de golfsport speel je met een handicap. Dit geeft de sterkte aan van de speler. Hoe hoger de handicap, hoe beter de speler de golfsport beoefend. (322 woorden)

Golfgifts

Voor golf Gifts bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben golf Gifts in diverse prijsklassen, soorten en maten. Bij golf Gifts moet u denken aan bijvoorbeeld kleinigheden die deelnemers van een golfwedstrijd ontvangen bij aanvang van de wedstrijd. Een voorbeeld hiervan kan zijn een sleutelhanger, een gegraveerd wijnglas, een afstandsmeter, maar ook gepersonaliseerde golf Gifts behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan geborduurde handdoeken, paraplu’s poloshirts of bedrukte golfballen. Hebben wij de gewenste golf Gifts niet in ons assortiment, dan doen wij onze uiterste best om u toch van dienst te kunnen zijn. Wij hebben contacten met diverse leveranciers van golf Gifts, zodat een keuze mogelijk moet zijn. Golf Gifts zijn leuk om als aandenken te geven bij een golfwedstrijd. Wat is er leuker dan bijvoorbeeld een flesopener met halve golfbal, gegraveerd met de naam van de wedstrijd? Ook dit valt onder de golf Gifts. Andere leuke golf Gifts zijn bedrukte pitchforks, pennen met een golfclip, maar ook schoenentassen, kussentjes met golfafbeelding, kaartspelen en ansichtkaarten zijn erg leuke golf Gifts. Met golf Gifts kun je de prijzentafel leuk aankleden. De golfprijzen worden uitgereikt en de golf Gifts zijn een leuke aanvulling en aankleding van de prijzentafel. Matchplay Shop Golf Gifts is een begrip onder de golfclubs. Golfclubs komen graag bij Matchplay Shop Golf Gifts voor het bestellen van de golfprijzen. Matchplay Shop Golf Gifts heeft een showroom waar ruim 400 artikelen te bezichtigen zijn. Dit wordt zeer gewaardeerd, omdat je dan ook kunt voelen en zien wat de kwaliteit van de collectie van Matchplay Shop Golf Gifts is. Bij Matchplay Shop Golf Gifts kunt u het gehele jaar door terecht voor het uitzoeken en bestellen van uw golfprijzen. Voor het bezoeken van onze showroom verzoeken wij u wel een afspraak te maken. Wij kunnen dan uitgebreid de tijd voor u nemen en samen mooie golfprijzen en golf Gifts uitzoeken voor de te spelen wedstrijd. Matchplay Shop Golf Gifts staat voor u klaar. (321 woorden)

Wisselbekers

Voor het leveren en graveren van wisselbekers kunt u ook bij ons terecht. Aan het eind van het golfseizoen, als alle wedstrijden gespeeld zijn, worden de wisselbekers verzameld. U kunt deze dan bij Matchplay Shop Golf Gifts brengen, zodat wij de gravering van de wisselbekers kunnen verzorgen. Is er een wisselbeker vol? Dan leveren wij ook naar wens nieuwe wisselbekers. Wij leveren wisselbekers in verzilverd, tin en glas, net wat de wens is. Wisselbekers zijn er in verschillende maten, van groot naar klein en in diverse materialen. Wisselbekers zijn belangrijke prijzen om te winnen en hoe leuk is het als deze wisselbeker is voorzien van de naam van de winnaar? Sommige clubs reiken naast de wisselbekers ook een replica uit van de wisselbeker. Deze replica van de wisselbeker kan dan behouden worden, terwijl de wisselbeker het volgende jaar weer ingezet wordt. De wintermaanden zijn bij uitstek geschikt voor het laten graveren van wisselbekers. Zodra het nieuwe golfseizoen dan weer begint, staan de wisselbekers gegraveerd klaar uit uitgereikt te worden. Niet alleen in de golfsport worden wisselbekers uitgereikt. Dit vind je eigenlijk in elke sport wel terug. De golfclubs die bij ons de golfprijzen bestellen, komen ook vaak in de wintermaanden bij ons om de wisselbekers te laten graveren. Alle wedstrijden zijn dan gespeeld, de wisselbekers kunnen dan in een keer tegelijk gegraveerd worden. Dat is fijn, dan hoeft de betreffende golfclub niet voor elke wisselbeker langs te komen. Een wisselbeker kun je vaak niet zo maar ergens laten graveren. Er is gebruik gemaakt van een bepaald lettertype en grootte van de letters. Het handigst is het als de wisselbeker terugkomt bij dezelfde graveur. Deze weet precies de instellingen, dit komt de gravure van de wisselbeker ten goede. Er kan gekozen worden voor gravure op de wisselbeker zelf. Soms zit er een voet onder de wisselbeker die voorzien wordt van graveerplaatjes. De keuze is aan de klant. (315 woorden)

Golfwedstrijden

Heel veel golfclubs houden golfwedstrijden. Ook houden verschillende golfclubs golfwedstrijden onder elkaar. Zo is de golfsport extra spannend. Door het houden van golfwedstrijden blijft ook het onderlinge contact in stand. Een van de belangrijke golfwedstrijden is de competitie. Tijdens de competitie speel je met een team diverse golfwedstrijden tegen andere golfclubs. De uiteindelijke overall winnaar is de winnaar van de competitie. Per club worden ook golfwedstrijden gehouden, denk hierbij aan de strokeplay kampioenschappen, Matchplay Shop kampioenschappen, seniorentoernooien, ouder- en kind toernooien enz. Voor golfwedstrijden moeten deelnemers zich inschrijven. Het aantal deelnemers per golfwedstrijd kan variëren. Sommige golfwedstrijden zijn belangrijker dan andere golfwedstrijden. Er zijn golfwedstrijden die een dag duren, maar ook golfwedstrijden die meerdere dagen of zelfs weken beslaan. Het aantal deelnemers aan golfwedstrijden hangt af van het tijdstip van de golfwedstrijden. Valt de golfwedstrijd bijvoorbeeld in een vakantieperiode, dan zal het aantal deelnemers aan de golfwedstrijden aanzienlijk lager zijn dan op een ander tijdstip in het jaar. De uiteindelijke winnaar van de golfwedstrijden wint uiteindelijk de golfwedstrijd en de bijbehorende prijs. De prijzen voor deze golfwedstrijden leveren wij al jaren met veel plezier. Omdat het aantal deelnemers aan de golfwedstrijden nog wel eens verschilt, wordt geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met verhinderingen van de deelnemers aan de golfwedstijden. Het is natuurlijk leuk om zo veel mogelijk deelnemers te hebben bij golfwedstrijden, zodat echt gestreden moet worden om de eerste plaats. Golfwedstrijden worden gehouden op verschillende golfclubs en op verschillende banen. Voor sommige golfwedstrijden ben je langer op de baan dan voor andere golfwedstrijden. Dit hangt af van het aantal holes per golfbaan. Zijn de weersomstandigheden te slecht, dan kunnen golfwedstrijden niet doorgaan. De golfbanen zijn dan niet bespeelbaar en worden gesloten. Beslissen of golfwedstrijden wel of niet doorgaan hangt dus af van het aantal deelnemers, maar ook zeker van de weersomstandigheden. (302 woorden)

Graveren

Het graveren van de prijzen voor de golfwedstrijden hebben wij in eigen beheer. Het voordeel hiervan is, dat het graveren snel en vakkundig gebeurd. Wij kunnen in principe alles graveren. Wij graveren glas, verzilverd, tin enz.. Het graveren van wisselbekers kunnen wij ook verzorgen. Voor het graveren hebben wij de beschikking over diverse machines. Ook hebben wij de beschikking over diverse lettertypes, zodat een passend lettertype voor de gravering altijd te vinden is. Als de prijzen bij ons besteld zijn, graveren wij de artikelen en sturen de prijzen gegraveerd naar u toe. U heeft geen omkijken naar het achteraf laten graveren van de golfprijzen. Als er golfprijzen besteld zijn, wil de golfclub graag het logo van de golfclub op de betreffende prijs gegraveerd hebben. Ook de naam van de te spelen wedstrijd graveren wij erop. Bij de uitreiking van de verschillende prijzen, is dan gelijk de golfprijs voorzien van de juiste gravering, zodat dit niet achteraf geregeld hoeft te worden. Alleen de wisselbekers komen altijd achteraf voor het graveren. De wisselbekers worden het gehele jaar door verzameld en aan het eind van het jaar door ons gegraveerd. Zodra het nieuwe golf seizoen dan start, hebben wij alle wisselbekers kunnen graveren en staan ze weer in de prijzenkast bij de betreffende golfclub. Graveren van bijna alle artikelen is mogelijk, omdat wij verschillende graveermachines hebben. Wij kunnen vlak graveren, rond graveren, maar ook laser graveren. Het graveren van tekst kan in verschillende grootte worden gedaan, zodat de tekst duidelijk leesbaar op het artikel staat. Graveren op graveerplaatjes wordt ook gedaan, zo wordt ook een fotolijst een persoonlijke golfprijs, voorzien van het logo van de club en de naam van de wedstrijd. Wij hebben vele golfprijzen in 2 of 3 maten, voor de eerste, tweede en soms ook derde prijswinnaar. Alle prijzen graveren wij met de gewenste teksten. (305 woorden)

Bedrijven dag

Bedrijven dag voor uw relaties organiseren? Voor een goed contact met de relaties wordt een bedrijven dag georganiseerd. Goed contact met je relaties is belangrijk. Het is fijn om te kunnen sparren met collega’s over diverse zaken. Om dit in een ontspannen sfeer te doen, wordt veelal gekozen voor een golfdag. Tijdens een bedrijven dag worden de onderlinge relaties onderhouden tijdens een golfwedstrijd. Ontspannen een golfparcours lopen, diverse zaken bespreken, een bedrijven dag is daar zeer geschikt voor. Een bedrijven dag wordt afgesloten met een golfprijs. Een bedrijven dag is erg goed voor de onderlinge verstandhouding. Een bedrijven dag combineren met golf is erg leuk, ontspanning en inspanning tijdens een bedrijvendag. Bedrijven dagen worden gehouden onder diverse branches. Denk hierbij aan diverse banken, bouwbedrijven, maar soms ook scholen. Tijdens een bedrijven dag worden allerlei zaken besproken, welke belangrijk zijn voor de toekomst van de betreffende branche. Het is ontspanning voor de deelnemers, maar zeer belangrijk om af en toe bij elkaar te komen om zo ook een aantal belangrijke zaken te kunnen bespreken. Tijdens een bedrijven dag kan het ook voorkomen dat er deelnemers uit het buitenland aanwezig zijn. Juist golf is bij uitstek een geschikte bezigheid om te doen tijdens de bedrijvendag. Golf wordt over de hele wereld gespeeld. Over de gehele wereld gelden dezelfde spelregels, dus is het spel voor iedereen duidelijk. Voor de bedrijven dag wordt een locatie gekozen die voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Uitnodigingen worden verzonden en deelnemers aan de bedrijven dag kunnen zich aanmelden. Zo weet de organisatie op hoeveel deelnemers hij of zij kan rekenen tijdens de bedrijvendag. Een bedrijven dag kan voorafgegaan worden door een lunch en afgesloten worden met een diner. Ontspannen met elkaar napraten over de bedrijven dag, de golfwedstrijd, de eventueel gewonnen golfprijs en de opgedane informatie. Hoe leuk is dat? Afspraken voor een volgende bedrijven dag worden gemaakt, ook de nieuwe organisator wordt gekozen en zo dus ook de onderlinge relaties goed gehouden. (325 woorden)

Zie ook www.mpgg.nl

en www.mpggshop.nl